Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

20 Ocak 2010 Çarşamba

Cıvıklı

cıvıklı
Malzeme:
Yarım kg. kuşbaşı et,
100 gr. kuyruk yağı,
1 orta boy kuru soğan,
1 tane domates,
2 tane yeşilbiber,
kırmızıbiber, karabiber, tuz.
Yapılışı:
Kuşbaşı et küçük parçalara ayrılır, kuyruk yağı kıyılır. Soğan, maydanoz, biber, domates küçük küçük doğranır; bütün malzeme karıştırılır. Hamur elle açılıp üzerine bu karışımdan konulup elle düzeltilerek orta sıcaklıktaki fırında pişirilir.
VN:F [1.7.2_963]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>