Malzemeler:
1 Adet küçük lahana
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Büyük soğan
½ Demet maydanoz
1 Çorba kaşığı dolusu kimyon
1 Yemek kaşığı dolusu kuş üzümü1
Yemek kaşığı dolusu çam fıstığı
2 Adet domates
2 Su bardağı su
Karabiber
Pulbiber
Tuz

Hazırlanışı:
Lahananın yapraklarını ayırıp suda haşlayın.
Domates ve soğanı küçük küçük doğrayın.
Pirinçleri yıkayıp, süzün.
Kasede tüm malzemeleri karıştırın.
Haşladığınız lahanalar bitene kadar içten koyup sarın.
Sarmaları tencereye dizip, üzerine 2 su bardağı su ekleyin.
Orta hararetli ateşte kapağı kapalı olarak yaklaşık yarım saat pişirin.
Afiyet olsun!