Malzemeler
200 gram ton balığı konservesi
1 diş sarımsak
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
250 gram krem peynir
Damak tadınıza göre tuz, karabiber
Hazırlanışı
Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün.
Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın.
Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın.
Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın.
Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin.
Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Öneriler,
Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz.
Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz.
200 gram ton balığı konservesi
1 diş sarımsak
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
250 gram krem peynir
Damak tadınıza göre tuz, karabiber
Hazırlanışı
Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün.
Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın.
Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın.
Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın.
Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin.
Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Öneriler,
Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz.
Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder