Malzemeler,
2 büyük parça tavuk göğsü
Damak tadınıza göre tuz, kırmızı toz biber
Kızartmak için zeytinyağı
Pane Harcı için,
1 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
Hazırlanışı
Tavuk etleri incecik olarak dövüp orta büyüklükte parçalara bölün.
Tuz ve kırmızı toz biberle harmanlayın.
Düz bir tabakta galeta unu ve baharatları karıştırın.
Yumurtayı düz bir tabağa kırıp karıştırın.
Tavaya az miktarda zeytinyağı alıp hafifçe ısıtın.
Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra pane harcına batırın.
Tavaya alıp iki tarafını da kızartın.
Afiyet olsun
2 büyük parça tavuk göğsü
Damak tadınıza göre tuz, kırmızı toz biber
Kızartmak için zeytinyağı
Pane Harcı için,
1 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
Hazırlanışı
Tavuk etleri incecik olarak dövüp orta büyüklükte parçalara bölün.
Tuz ve kırmızı toz biberle harmanlayın.
Düz bir tabakta galeta unu ve baharatları karıştırın.
Yumurtayı düz bir tabağa kırıp karıştırın.
Tavaya az miktarda zeytinyağı alıp hafifçe ısıtın.
Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra pane harcına batırın.
Tavaya alıp iki tarafını da kızartın.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder