2 Mayıs 2010 Pazar
Karides Güveç
Malzemeler:
½ kg karides
4 adet çarliston biber
3 adet domates
1 adet soğan
5 adet mantar
½ su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Sıvıyağ
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Karidesleri, 2 litre kaynayan suya atıp, 2 dakika haşlayın. (Fazla haşlarsanız dağılırlar)
Soğan ve mantarı tavda kavuralım.
Biberleri ve karidesi ekleyelim.
Biberler yumuşadıktan sonra, küp doğranmış domatesleri ilave edelim.
Karışımı güvece koyalım. Üstüne peyniri serpelim.
Fırında 15 dakika pişirip servis edelim.
Afiyet olsun!
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
et yemekleri,
güveç,
Karides Güveç
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder