Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

10 Ağustos 2010 Salı

Çilekli Limonata

Cilekli_limonata_1_2


Malzemeler:
  • yarım kg çilek
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker
  • limon suyu
  • soda
Hazırlanması:
  1. Yıkayıp saplarını kopardığınız çilekleri şekerle beraber blendırdan geçirin.
  2. Her bir bardağa 3 yemek kaşığı çilek püresi, 4 yemek kaşığı limon suyu, dilediğiniz miktarda şeker, buz ve soda koyup servis yapın.
  3. Dilerseniz bu karışımı buz küplerinde dondurarak içeceklerinizde kullanabilir veya kağıt bardaklara doldurup çubuk saplayarak çilekli dondurma elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>