Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

12 Ağustos 2010 Perşembe

Jülyen Salata

Sofra_julyen


Malzemeler:
  • 1,5 kg kabak, soyulmuş
  • 1kg havuç, soyulmuş
  • 1 demet dereotu, doğranmış
  • 3-4 salatalık, soyulmamış
Sos:
  • yarım çay b. zeytinyağı
  • 1,5 limonun suyu
  • tuz
  • kuru fesleğen
Hazırlanması:
  1. Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
  2. Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin.
  3. Dereotuyla süsleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>