Malzemeler
Süt
belçika çikolatası
2 yumurta
çilek
tereyağı
un
vanilya
pudra şekeri
maya
Yapılışı
Süt, 2 yumurta, tereyağı, un, vanilya, pudra şekeri ve maya ile hazırlanan akıcı kıvamdaki waffle hamurunu 1 saat bekletin. Belçika çikolatasını ben-maride eritin, taze çilekle hazırladığınız sosa çilek parçalarını da ekleyin. Hamuru waffle makinesinde kıtır olana kadar bekletin, ılık çikolata ve çilek sos ile servis yapın.
9 Nisan 2010 Cuma
Belçika usulü waffle Tarifi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Belçika usulü waffle Tarifi,
Belçika Yemekleri,
mutfak,
waffle,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder