Malzemeler
yarım adet yumurta
4 gr un
15 gr tereyağı
5 gr yağ
20 gr soğan
12 gr kırmızı sivri biber
1 gr baharat
40 gr domates
22 gr tuz
220 gr koyun eti
Yapılışı
Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.
9 Nisan 2010 Cuma
Bulgar Kebabı
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
alman et yemekleri,
Bulgar Kebabı Tarifi,
Bulgar Mutfağı,
Bulgar Yemekleri,
Kebaplar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder