Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

9 Nisan 2010 Cuma

Bulgar Kebabı

Malzemeler

yarım adet yumurta
4 gr un
15 gr tereyağı
5 gr yağ
20 gr soğan
12 gr kırmızı sivri biber
1 gr baharat
40 gr domates
22 gr tuz
220 gr koyun eti

Yapılışı


Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>