Malzemeler
* 1 kg patates
* ince halkalar halinde doğranmış 2 diş sarımsak
* dövülmüş 1 küçük soğan
* ince doğranmış 1 yumurta
* 1 kutu krema 200ml
* 150 gr rende kaşar
* tuz, biber
Yapılışı
Fırına girecek bir kabın içini yağlayın, sırayla biraz soğan, sarımsak, patates, tuz, biber, kaşar koyup malzemeler bitene kadar patatesleri üst üste gelecek şekilde yerleştirin. Krema ve yumurtayı çırpıp üzerine dökün. 180 derece sıcak fırında 1 saat kadar pişirin.
10 Nisan 2010 Cumartesi
Kremalı Patates Tarifi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Fransız Yemekleri,
Kremalı Patates Tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder