Malzemeler
* 1 Tavuk
* 1 adet havuç
* 1 adet kereviz
* 1 adet soğan
* 1 demet maydanoz
* ½ bardak limon suyu
* 1 kahve fincanı ayçiçeği yağı
Yapılışı
Tavuk, havuç, kereviz, patates, soğan, yağ ve tuzla haşlanır. Soğuduktan sonra küçük küçük doğranır. Üzerine kıyılmış taze soğan, maydanoz ve limon suyu ilave edilerek servis edilir.
Tavuk Salatası, tavuk yemekleri, salata tarifleri, yemek tarifleri, dünya mutfağı, mutfak, gürcü mutfağı, gürcü yemekler
20 Nisan 2010 Salı
Tavuk Salatası
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Gürcistan Yemekleri,
salatalar,
tavuk salatası,
Tavuk Salatası Tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder