Malzemeler
* 60 gram arpacık soğanı
* toz kırmızı biber
* 20 gram toz zencefil
* 80 gram toz şeker
* 30 ml. sirke
* 200 ml. tavuk suyu (tablet)
* 1/2 adet portakal kabuğu rendesi
* 1 adet mango
* 1 demet maydanoz
Yapılışı
Arpacık soğanını ayıklayıp ince ince doğrayın. Şekeri bir tavada eritin. Arpacık soğanını, toz kırmızı biberi ve portakal kabuğunu ekleyip sirkeyle sulandırın. Tavuk suyu ve zencefili içine katıp 20 dakika pişirin.
Mangoyu ayıklayın. Etli kısmını küb şeklinde doğrayın. Mango küblerini maydanozla birlikte sosa ekleyin. Sosu soğumaya bırakın
10 Nisan 2010 Cumartesi
Mango sosu Tarifi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Çin Yemekleri,
Mango sosu Tarifi,
mongo sosu,
sos
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder