Malzemeler,

200 gram kuru et
1 adet göbek marul
1 adet domates
1 dilim kaşar peyniri
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Yarım yemek kaşığı limon suyu
Damak tadınıza göre tuz

Hazırlanışı,

Göbek marulu iyice yıkayıp fazla suyunu süzdürün.
Orta büyüklükte doğrayıp salata kâsesine alın.
Küçük bir kâsede limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırın.
Karışımı marula ilave edip harmanlayın.
Domatesin kabuklarını soyup dilimleyin.
Marulun üzerine dizin.
Kuru eti küçük parçalara bölüp salata kâsesine ilave edin.
Kaşar peyniri kare kare doğrayıp salatanın üzerine serpiştirin.
Buzdolabında 15 dakika bekletip servis yapın.
Afiyet olsun