Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

12 Ağustos 2010 Perşembe

Fırında Patates

Annesofrasi2


Malzemeler:
  • 1kg patates, halka halka doğranmış
  • süt
  • 2 küçük kutu krema
  • kaşar peynir
  • tuz
Hazırlanması:

  1. Patatesleri hafif kalın kesip tencereye koyun, üzerini hafif geçecek kadar yarı su, yarı süt ilave edin.  Biraz tuz ekleyip yarı diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün
  2. Borcama alıp üstüne iki kutu krema sıkın ve 200C fırına verin.
  3. Servise yakın üzerine kaşar rendeleyin. kaşarlar kızarana kadar fırında tutup servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>