Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

12 Ağustos 2010 Perşembe

Meksika Fasulyeli Salata

Annesofrasi4

Malzemeler:
  • yarım demet mayd.
  • 1 demet dereotu
  • 4-5 taze soğan
  • 2 domates
  • 2 salatalık (arzuya göre kornişon turşu)
  • 1 konserve 250gr meksika fasulyesi
Sos:
  • limon
  • zeytinyağı
  • tuz
Hazırlanması:
  1. Tüm malzemeyi yıkayıp ince ince doğrayın. Harmanlayıp sudan geçirilmiş faulyeyi ekleyin. 
  2. Servise 10-15 dak. kala sosu ekleyip tabağa alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>