Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

14 Ağustos 2010 Cumartesi

Yumurtalı Rezene

yumurtalı rezene

malzemeler:

  • 6 rezene
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1-1,5 çay kaşığı tuz
  • 3 yumurta
  • üzerine yoğurt
hazırlanması:
1. rezeneyi saplarına ayırın. sert kısmını atıp, kalan yeşil ve beyaz kısımları küçük küçük doğrayın. teflon tencereye yağı ve rezeneleri alıp rezeneler yumuşayana kadar kavurun. (rezenenin yumuşaması belli bir süre alabilir.)
2. rezene yumuşayınca tuzu ekleyip karıştırın. yumurtaları teker teker ekleyin, rezeneyle karıştırın. yumurtalar pişince altını kapatın. servis tabağına alıp yoğurtla servis yapın. (semizotlu yoğurtla daha güzel oluyor...)

5 kişilik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>