patatesleri kabuklarıyla haşlayın. yumuşayınca kabuklarını soyup ezin. un dışındaki diğer malzemeleri ekleyip köfte harcı yapın. (harç elinize yapışıyorsa biraz daha nişasta ekleyin.) harç ile köfteler yapıp, una bulayın ve kızgın yağda kızartın.
15 Ağustos 2010 Pazar
Patates Köftesi
malzemeler:
1 kg patates
200 gr. kaşar peyniri
1 kahve fincanı patates nişastası
3 yumurta
2-3 yemek kaşığı un
tuz, karabiber
sıvı yağ
patatesleri kabuklarıyla haşlayın. yumuşayınca kabuklarını soyup ezin. un dışındaki diğer malzemeleri ekleyip köfte harcı yapın. (harç elinize yapışıyorsa biraz daha nişasta ekleyin.) harç ile köfteler yapıp, una bulayın ve kızgın yağda kızartın.
patatesleri kabuklarıyla haşlayın. yumuşayınca kabuklarını soyup ezin. un dışındaki diğer malzemeleri ekleyip köfte harcı yapın. (harç elinize yapışıyorsa biraz daha nişasta ekleyin.) harç ile köfteler yapıp, una bulayın ve kızgın yağda kızartın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder