Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

15 Ağustos 2010 Pazar

Patates Köftesi

malzemeler:



  • 1 kg patates


  • 200 gr. kaşar peyniri


  • 1 kahve fincanı patates nişastası


  • 3 yumurta


  • 2-3 yemek kaşığı un


  • tuz, karabiber


  • sıvı yağ


  • patatesleri kabuklarıyla haşlayın. yumuşayınca kabuklarını soyup ezin. un dışındaki diğer malzemeleri ekleyip köfte harcı yapın. (harç elinize yapışıyorsa biraz daha nişasta ekleyin.) harç ile köfteler yapıp, una bulayın ve kızgın yağda kızartın.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

     
    >