Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

12 Ağustos 2010 Perşembe

Ispanaklı pizza


Malzemeler
  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kırmızı  biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı kaşar peynir
Hazırlanması:
  1. Ispanağı yıkadıktan sonra büyük bir tencerede susuz haşlayın.
  2. Haşlandıktan sonra ıspanağın suyunu iyice sıkın ve ıspanağı küçük küçük doğrayın. Doğranmış soğanı, kırmızı biber ve yeşil biberi diğer tarafta zeytinyağında kavurun. Ardından ıspanağı ekleyin, 10-15 dk kavurun.
  3. Bu malzemeyi tepsiye yerleştirin. Üzerine rendelenmiş kaşarı dökün. Kaşarlar eriyene kadar 180C de pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>