
Malzemeler:
- 2 paket vanilyalı puding
- 3,5 su bardağı süt
- 2 dilim konserve ananas halkası
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
- 3 su bardağı karışık meyve suyu*
Hazırlanması:
- 1 paket vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile pişirin.
- Vanilyalı puding soğurken diğer paketi 3 su bardağı karışık meyve suyu ile pişirip soğutun.
- Vanilyalı pudingi kaselerinizin yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Ananas dilimlerini minik minik doğrayıp cevizle karıştırın ve kaselere paylaştırın.
- Karışık meyve suyu ile hazırladığınız pudinginiz soğuyunca kaselere paylaştırın. Buzdolabında iyice soğumalarını sağlayıp hindistan cevizi ve antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder