Malzemeler
1 Su Bardağı Dövuk Mısır
1 Çay Bardağı Dondurulmuş Mısır
Yeteri kadar su, tuz
2 Komposto Kasesi Yogurt
1,5 Tatlı Kaşığı Un
Üzeri için:
2 Yemek Kaşıgı Tereyağı
Yeteri Kadar Nane
Yemeğin Tarifi
Bir gece önceden mısırı kaynar suda yarım saat pişirin. Aynı suyun içerisinde bekletin.
Ertesi gün 2 saate yakın iyice yumuşayana kadar pişirin. Yoğurt ve unu çırpıp içine ilave edin.
Yağı kızdırıp üzerine gezdirin. Nane ile süsleyerek servise sunun.
27 Ocak 2010 Çarşamba
Dövuk Mısır Çorbası
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Dövuk Çorbası,
Dövuk Mısır,
Dövuk Mısır Çorbası,
Dövuk Mısır Çorbası nasıl yapılır,
dövük çorba,
dövük nedir,
mısır çorbası,
mısır Çorbası nasıl pişirilir
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder