Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

29 Ocak 2010 Cuma

Sebzeli Karalahana Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler

1 Demet Karalahana

1 Havuç

1 Kabak

1 Soğan

5 Çarliston Biber

1 Su Bardağı Mısır Unu

1 Çay Bardağı Buğday Unu

2 Patates

5 Kırmızı Etli Biber

5 Su Bardağı Su

6 Çorba Kaşığı Tereyağı

Tuz

Yemeğin Tarifi

Sebzeleri temizleyip haşlayın ve blenderden geçirin.

Yağsız bir tavada mısır unu ile buğday ununu kavurun ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra suyu ilave ederek, karışımı iyice çırpın.

Karışıma blenderdan geçirdiğiniz sebzeleri, yağı ve tuzu ilave ederek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>