Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

29 Ocak 2010 Cuma

Sucuklu Tarhana Çorbası (4 KİŞİLİK)

Malzemeler

6 çorba kasığı tarhana

200 gram sucuk

1 çorba kasığı salça

1 çay bardağı mısırözü yağı

7-8 su bardağı su

Yeteri kadar tuz

Üzerine rendelenmiş kasar peyniri

Yemeğin Tarifi

Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.

Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kasar peyniri serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>