Malzemeler
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.
27 Ocak 2010 Çarşamba
Gulaş Çorbası (4 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
dana eti,
dana etli gulaş çorbası,
gulaş,
Gulaş Çorbası,
gulaş çorbası resimleri,
gulaş nedir,
gulaşçorbası nasıl yapılır,
resimli gulaş çorbası tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder