Malzemeler
1 Adet Havuç
1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Un
6 Su Bardağı Su
İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Adet Limon
Tuz
Yemeğin Tarifi
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
27 Ocak 2010 Çarşamba
Havuçlu Şehriye Çorbası (6 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
havuç çorbası,
havuç çorbası resimleri,
havuçlu çorba,
Havuçlu Şehriye Çorbası,
Havuçlu Şehriye Çorbası resimleri,
şehriye,
şehriye çorbası,
şehriyeli çorba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder