Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

29 Ocak 2010 Cuma

Tarhana Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Tarhana
1 Çay Kaşığı Nane
Tuz
1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber


Yemeğin Tarifi 1 çorba kaşığı margarini tencereye alıp, eritin. 1 çorba kaşığı salçayı tencereye ekleyip yağda kızdırın. 5 su bardağı suyu ilave edin. Başka bir kabın içinde de, 1 su bardağı suya, 1 su bardağı tarhanayı ekleyip karıştırın.

Kaynamakta olan tencerenin içine bu karışımı ilave edin. 15-20 dakika pişirin. 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı kırmızıbiber ilave edip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>