Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

27 Ocak 2010 Çarşamba

Kızılcıklı Tarhana Çorbası (4 Kişilik)


Malzemeler 
1 Adet Soğan
1/2 Çorba Kaşığı Margarin
4 Su Bardağı Soğuk Su
5 Çorba Kaşığı Kızılcıklı Tarhana
5 Diş Sarmısak
Tuz





Yemeğin Tarifi  
Soğanı ince doğrayın. Bir tencerede yağı eritip soğanları pembeleştirinceye kadar kavurun.

4 su bardağı soğuk suda tarhanayı ezip tuzla birlikte soğanları ilave edin. Devamlı karıştırarak pişirin.

Sarmısakları havanda dövün. Çorbayı ateşten indirmeden önce sarmısağı ekleyip bir iki taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>