Malzemeler
2 kaşık un
2 kaşık margarin
1 adet havuç
4 su bardağı et suyu veya su
Kaşar peyniri
Tuz ve karabiber
Yemeğin Tarifi
Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.)
Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4 bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin.
Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
29 Ocak 2010 Cuma
Sultan Çorbası (4 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Sultan Çorbası,
sultan çorbası nasıl hazırlanır,
sultan çorbası nasıl pişirilir,
sultan çorbası resimleri,
sultan çorbası tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder