Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

29 Ocak 2010 Cuma

Pazılı Makarna Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler

Yarım demet pazı

1 patates

2 pırasa

120 gr burgu makarna

5 su bardağı su

3 çorba kaşığı zeytinyağı

tuz

Yemeğin Tarifi

Pazıyı temizleyip ince şeritler halinde doğrayın. Pırasayı temizleyip dilimleyin. Patatesi soyup küp küp doğrayın. 5 bardak suyu orta ateşte kaynatın. Pırasa, patates ve pazıyı ilave edip hafif yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Tuz ilave edip makarnayı ekleyin. Makarna yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine zeytinyağını gezdirip karıştırın sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>