28 Ocak 2010 Perşembe
Kremalı Mantar Çorbası (4 Kişilik)
Malzemeler
7-8 Adet Mantar
1/2 Soğan
125 gr. Margarin
2 Çorba Kaşığı Un
1/2 Su Bardağı Süt
1 Et Suyu Tableti
3.5 Su Bardağı Su
1/2 Paket Krema
Tuz
Üzerine: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
Yemeğin Tarifi
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. Teflon tavada sote edin.
Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 Çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin.
3.5 su bardağı suyu ekleyin.
Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. tencereyi ocaktan alın.
Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
kremalı çorba,
kremalı mantar,
Kremalı Mantar Çorbası,
Kremalı Mantar Çorbası resimleri,
Kremalı Mantar Çorbası tarifleri,
sote etmek,
teflon,
teflon tava
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder