Malzemeler
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ
Yemeğin Tarifi
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
25 Şubat 2010 Perşembe
Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
alabalık fileto,
alabalık tava,
bademli alabalık,
bademli tava,
balık yemekleri,
tavada alabalık
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder