Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

27 Şubat 2010 Cumartesi

Tavuklu Muska Böreği

Malzemeler:

1 tavuk göğsü + 1 tavuk but

1kg yufka

1 pırasa

1 küçük kavanoz mantar

2 domates

2-3 diş sarımsak

100gr kaşar

tuz

karabiber

sıvıyağ

Hazırlanması:

Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.

Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.

Yufkaları kalın şeritler halinde kesin. Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>