Malzemeler:
1 tavuk göğsü + 1 tavuk but
1kg yufka
1 pırasa
1 küçük kavanoz mantar
2 domates
2-3 diş sarımsak
100gr kaşar
tuz
karabiber
sıvıyağ
Hazırlanması:
Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.
Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.
Yufkaları kalın şeritler halinde kesin. Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.
27 Şubat 2010 Cumartesi
Tavuklu Muska Böreği
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
börek,
hamur işleri,
muska böreği,
muska börekleri,
muskalı börek,
tavuk böreği,
tavuklu börek,
tavuklu börekler,
Tavuklu Muska Böreğ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder