Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

27 Şubat 2010 Cumartesi

Elmalı Puf Kurabiye

Malzemeler:
12 yaprak milföy hamuru, 2 elma, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 çay bardağı dövülmüş ceviz.

Yapılışı:
Elmaları rendeleyip diğer malzemeleri karıştırarak elmalı içi hazırlayın. Milföy hamurlarını üçgen kesin. Üçgenlerin uçlarına bir tatlı kaşığı elmalı içten koyup uçları açık kalacak şekilde sigara böreği gibi sarın. 180 C fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>