Malzemeler
2 çorba kaşığı un
2 yumurta sarısı
1 adet limonun suyu
1 su bardağı su
tuz
Yemeğin Tarifi
Bir kapta unu su ile karıştırın, ezerek bulamaç haline getirin. Bu işlemi yaparken unun topaklanmamasına dikkat edin. Limon suyunu ve yumurta sarılarını ilave edip çırpın.
Bu sos içinde mayonez ve krema gibi katkı maddeleri bulunmayan balık çorbaları için tavsiye edilir.
25 Şubat 2010 Perşembe
Balık Çorbası Terbiyesi (4 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
balık terbiyesi,
balık yemekleri,
terbiyeli balık,
terbiyeli balık çorbası,
terbiyeli balık tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder