MALZEMELER
Karabiber
1 kg. köftelik kıyma
1 tatlı kaşığı kimyon
2 adet haşlanmış patates
1 adet kuru soğan
1/2 demet maydanoz
1 adet yumurta
2 dilim bayat ekmek
2 su bardağı sıvı yağ
Tuz
HAZIRLANIŞI
Kıyma, rendelenmiş soğan, ufalanmış ekmek içi, yumurta, patates püresi, ince doğranmış maydanoz, tuz, karabiber ve kimyonu karıştırıp yoğurun.
Köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, parmak şeklinde yuvarlayın.
Köfteleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Kuru köfteleri soğuk olarak servis yapın
17 Şubat 2010 Çarşamba
Kuru Köfte (8 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
köfte,
köfteler,
Kuru Köfte,
kuru köfte malzemeleri,
kuru köfte nerede pişirilmeli,
kuru köfte tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder