Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

8 Mart 2010 Pazartesi

Alman Salatası

Malzemeler:
60 gr elma, 55 gr patates, 40 gr salatalık turşusu, 15 gr zeytin yağı, 12 gr soğan, 60 gr pancar, 15 gr sirke, 4 gr maydanoz, 2 gr tuz

Hazırlanışı:

Patates ve pancarı kabuklu halde sıcak fırında közleyin. Sonra onları fırından çıkarıp kabuklarını temizleyin, küp şeklinde doğrayıp küçük kesilmiş salatalık turşusu ile karıştırın. Doğranmış soğanı da ilave edin. Daha sonra elmayı ufak dilimler halinde kesip ekleyin ve maydanozu temizleyip doğrayıp ilave edin. Hepsini iyice karıştırın. Tuz, zeytin yağı ve sirke ilave edin. Salatanız servise hazırdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>