Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

31 Mart 2010 Çarşamba

Rokalı ızgara bıldırcın göğsü

Zeytinyağı, dağ kekiği, biberiye, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır. Bıldırcın göğüs etleri 1 gece bu sosta marine edilir. Tavaya biraz zeytinyağı konulup ısıtılır. Bıldırcın göğüs etleri zeytinyağında kızartılır. Roka yaprakları temizlenip iriparçalaraayrılır.Zeytinyağı,limon suyu ve balsamik sirke bir kâsede çırpılır. Bıldırcın göğüs etleri, roka yaprakları,güneşte kurutulmuş domates ve çok ince kesilmiş parmesan peyniri parçaları değişimli olarak servis tabağına dizilir. Balsamik sirkeli sos üzerine gezdirilip servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>