Malzemeler
* 750 gr. ince dilimlenmiş kuzu ciğeri
* 4 diş sarımsak
* 1 tatlı kaşığı pul kırmızı biber
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 limon suyu
* 1/ 4 su bardağı tereyağı
Yapılışı
Ciğer dilimlerini uzunlamasına ikiye kesip kenara koyun.
Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırın.
Ciğerleri hazırladığınız bu karışıma koyup 1 saat bekletin.
Bir tavada tereyağını eritip ciğer dilimlerini sık sık çevirerek kızartın. Delikli kepçeyle çıkarıp sıcak olarak servis yapın.
31 Mart 2010 Çarşamba
Pakistan Usulü Ciğer Tarifi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
ciğer yemekleri,
dünya mutfağı,
et yemekleri,
mutfak,
pakistan mutfağı.,
pakistan Usulü Ciğer,
Pakistan Usulü Ciğer Tarifi,
Pakistan Yemekleri,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder