Malzemeler
100 gr. siyah havyar
50 Gr. tereyağı
1 Soğan
Yapılışı
Bir kap içinde tereyağı ile havyarı tahta kaşıkla yumuşatın.
Tereyağını havyar ile çok iyi karıştırınız. (Tereyağı havyar içinde görünmez bir biçime gelmeli.)
Havyara, yağı yedirdikten sonra servis tabağında biçim veriniz.
Havyar üzerine ince kıyılmış soğan serperek servisini yapınıız.
13 Mart 2010 Cumartesi
TEREYAĞLI HAVYAR (Almanya)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
alman mutfağı,
alman yemekleri,
Almanya Yemekleri,
dünya mutfağı,
havyar,
mutfak,
TEREYAĞLI HAVYAR,
tereyağlı havyar çeşitleri,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder