Malzemeler
2 yemek kaşığı limon suyu,
2 adet muz,
1 yemek kaşığı toz şeker
Dövülmüş ceviz
Krema (krem şanti)
Yapılışı
Muzları dilim dilim, orta kalınlıkta doğrayın. Biraz margarinle birkaç dakika kızartın. Şekeri ilave edin, hafif karamelleşinceye kadar pişirin. Limon suyu ve cevizi ekleyip tekrar bir iki dakika çevirdikten sonra ocaktan alın. Tabağa dizin. Kremayı hazırlayıp yanında servis yapın.
Afiyet olsun.
13 Mart 2010 Cumartesi
Kremalı Muz Tarifi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Almanya Yemekleri,
dünya mutfağı,
gurme,
krema,
krema tarifi,
kremalı muz,
mutfak,
muz,
ülke yemekleri,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder