Malzemeler
3 kavanoz
Malzeme
700 g kayısı,
400 g üzüm,
reçel şekeri,
1 paket limon tuzu,
8 yıldız anason,
2 tarçın kabuğu.
Yapılışı1. Kayısıları kaynar suya batırıp kabuklarını soyun, çekirdekleri çıkartın. Üzümleri ayıklarak yıkayın. Meyveleri şeker ile karıştırıp bir gece buzdolabında bekletin.
2. Meyveleri limon tuzu, anason ve tarçın ile karıştırın. Şeker paketin üstündeki tarife göre kaynatın.
3. Konfitürü kavanozlara doldurun.
13 Mart 2010 Cumartesi
KAYISI ÜZÜM KONFİTÜRÜ
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
alman mutfağı,
alman yemekleri,
Almanya Yemekleri,
dünya mutfağı,
kayısı konfitürü,
KAYISI ÜZÜM KONFİTÜRÜ,
konfitür,
mutfak,
tarifler,
üzüm konfitürü,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder