malzemeler
Yarım kg kemiksiz kuzu eti
1 adet kuru soğan
2 adet patates
4 adet sivri biber
1 çay kaşığı kişniş
1 çay kaşığı tuz
yapılışı
Kubbe kapaklı tajin tenceresinin altına etler konur. Üzerine iri kıyılmış soğan bırakılır. Sonra elma dilimi şeklinde doğranmış patatesler çatar gibi dizilir. Biberler de aynı şekillde yerleştirilir. Kişniş ve tuz atılır. Kubbe kapak kapatılır. Kısık ateşte 1 saat 10 dakika pişirilir.
18 Mart 2010 Perşembe
Kuzu Tajin
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
dünya mutfağı,
et yemekleri.,
FAS,
Fas Yemekleri,
Kuzu Tajin,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder