Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

13 Mart 2010 Cumartesi

Alman Pastası Tarifi

Malzemeler

2 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
3 çay bardağı un
1 paket kabatma tozu
Kreması için : 2 su bardağı süt + 1 su bardağı şeker + 2 kaşık un + Yarım margarin


Yapılışı
Bütün malzeme sırayla konarak karışım hazırlanır. 170 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişir. Pişen kekin arasına orta ateşte pişirilen krema dökülerek üzerine pudra şekeri serpilir.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>