Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

31 Mart 2010 Çarşamba

Kuzey Amerika Çorbası

Malzemeler

1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates
suyu
1 patates

1 yumurta

3 çorba kaşığı süt

4 su bardağı etsuyu
1 iri havuç

2 soğan

tuz 




yapılışı

Soğanı ince ince kıyıp tencerede erittiğiniz yağa katıp, 2 dakika çevirin, sonra tavla zarı büyüklüğünde doğradığınız havucu, patates
i ve unu katıp bir kaç dakika daha kavurun. Etsuyu ve doamate suyu sıcak olarak ilave edip pişirin. Yumurtalar ve süt ayrı bir kapta çırpıldıktan sonra hızlı hızlı karıştırılarak çorbaya ilave edin, tuzu katıp, birkaç dakika sonra ateşten alın.

Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>