Yapılışı
Tavaya yarı yarıya zeytinyağıyle sadeyağ koymalı ve süt danası filetolarının her iki yüzünü iyice kurutmadan pişirmeli. (Filetolar kanlı kalacaktır.) Pişen filetoları tuzlayıp biberledikten sonra sıcak yerde tutulan servis tabağına yan yana yerleştirmeli. Filetodan kalan yağlı suya bir tatlı kaşığı yağ kattıktan sonra fileto sayısı kadar sahanda usulüyle yumurta pişirmeli ve her filetoya bir yumurta oturttuktan, kalan yağı üzerlerine döküp kızarmış veya sote edilmiş patatesle de servis tabağını süsledikten sonra servis yapmalı.
10 Mart 2010 Çarşamba
Bismark Filetosu
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
ALMAN MUTFAGI,
alman mutfağı,
alman yemekleri,
almanya yemekler,
Bismark Filetosu,
dünya mutfağı,
mutfak,
tarifler,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder