MALZEME:
4 kişilik
2 orta boy domates,
1 bağ fesleğen,
2 yeşil soğan,
50 ml balsamico sirkesi,
1 tatlı kaşığı limon suyu,
100 ml ekstra zeytinyağı.
Yapılışı1. Domatesleri soyarak kesin, çekirdeklerini çıkartın. Domatesi küp halinde doğrayın.
2. Fesleğeni yıkayarak ayıklayın ve kıyın. Soğanları küp halinde doğrayın.
3. Sirke, limon suyu, tuz, karabiber, ve yağ ile sos yapın. Domatesleri, soğanları ve fesleğeni katın.
13 Mart 2010 Cumartesi
Domatesli Vinegret
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
alman mutfağı,
alman yemekleri,
Almanya Yemekleri,
Domatesli Vinegret,
dünya mutfağı,
fesleğen,
mutfak,
tarifler,
vinegret,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder