Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

13 Mart 2010 Cumartesi

Domatesli Vinegret

MALZEME:
4 kişilik
2 orta boy domates,
1 bağ fesleğen,
2 yeşil soğan,
50 ml balsamico sirkesi,
1 tatlı kaşığı limon suyu,
100 ml ekstra zeytinyağı.

Yapılışı1. Domatesleri soyarak kesin, çekirdeklerini çıkartın. Domatesi küp halinde doğrayın.

2. Fesleğeni yıkayarak ayıklayın ve kıyın. Soğanları küp halinde doğrayın.
3. Sirke, limon suyu, tuz, karabiber, ve yağ ile sos yapın. Domatesleri, soğanları ve fesleğeni katın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>