Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

13 Mart 2010 Cumartesi

CAMAMBERT PEYNİRLİ KANEPE (ALMANYA)

Malzemeler
tost ekmeği
tereyağı ya da mayonez
bir miktar yeşillik
maydanoz veya dereotu
Camambert peyniri

Yapılışı:
Bir tost ekmeğini 1 cm. kalınlığında yuvarlak formalarla kesin. Daha sonra kestiğiniz tost ekmeklerinin üzerine, tereyağı ya da mayonez sürün ve bir parça da yeşillik koyun. Ayrı bir yerde de Camambert peynirini ufak dilimler halinde kesin ve tost ekmeklerinin üzerine yerleştirin. Dekor için maydanoz ya da dereotu kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>