Malzemeler:
* 500 gr. karides (temizlenmiş)
* 3 adet arpacık soğan (ince doğranmış)
* 3 diş sarımsak (dövülmüş)
* ¼ fincan maydanoz ve kekik karışımı (doğranmış halde)
* 3 yemek kaşığı limon suyu
* ¼ fincan zeytinyağı
* Ispanak yaprakları
* Limon dilimleri
* Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
1.
Zeytinyağı, maydanoz, kekik, limon suyu, sarımsak ve soğanı bir kapta karıştırın.
2.
Hazırladığınız karışımı karideslerin üzerine dökerek 3-5 saat marine edin.
3.
Izgarada karidesleri pişirin.
4.
Servis tabağına alarak ıspanak yaprakları ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın.
*** Afiyet Olsun ***
31 Mart 2010 Çarşamba
Avustralya Usulü Izgara Karides
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Avustralya Usulü Izgara Karides,
Avustralya Yemekleri,
balık yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder