MALZEMELER
1 su bardağı pirinç
300 gr kıyma
2 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI
Pirinci yıkayıp tuzunu ekleyin ardından, yağsız olarak pilav yapın. Hazırladığınız pilav soğuyunca karabiber ve kıymayı ilave edin ve pirinçleri kırmamaya dikkat ederek yoğurun. Elde ettiğiniz hamurdan köfteler yaparak, çırpılmış yumurtaya bulayın. Kızgın yağda iki tarafını da kızartın.
16 Şubat 2010 Salı
Hekeheşendi
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
Hekeheşendi,
Hekeheşendi köftesi,
Hekeheşendi köftesi nedir,
Hekeheşendi nasıl pişirilir,
Hekeheşendi nasıl yapılır,
Hekeheşendi nedir,
köfte,
köfteler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder