Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

8 Mart 2010 Pazartesi

Bismarck Ringası

Malzemeleri (4- kişilik):
4 Tuza yatırılmış ringa filetosu,
2 Soğan,
2 salatalık turşusu,
2 kırmızı elma,
300 gr. ekşi krema,
200 gr. yoğurt,
2 yemek kaşığı sirke,
şeker,
6 biber tanesi,
6 hardal tanesi,
1 defne yaprağı,
tuz,
dereotu.

Yapılışı:
Filetoları 5 saat su içinde bırakın. Suyu süzüldükten sonra, parçalara kesin. Soğanları ince halkalar, turşuları küçük daireler biçiminde kesin. Elmalari soyup, çekirdeklerini alın, ince dilimler halinde kesin ve balığın üstüne dizin. Kremayı, yoğurdu, sirkeyi ve baharatları iyice karıştırdıktan sonra, balığın üstüne dağıtarak dökün. Serin bir yerde, 2 gün bekletin. Servisten önce üzerine ince kıyılmış dereotu serpiştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>