Şamil Yemek Ansiklopedisi

Her türlü Yemek, Pasta, Börek, Çörek, Tatlı vs. tarifleri



Tam Bir Ansiklopedi

4 Mart 2010 Perşembe

Krepli Börek

Krep_borek

Malzemeler:
  • 4 bardak un
  • 4 bardak süt
  • 4 yumurta
  • yarım paket kabartma tozu
  • tuz
  • tava için sıvıyağ
İç malzeme:
arzuya göre kıymalı iç veya kaşar + salamlı iç
Hazırlanması:
  1. Un, süt, yumurta, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp boza kıvamına getirin. Karışımdan kepçeyle alıp yağlanmış kızgın teflon tavada kreplerinizi pişirin.
  2. Kreplerin ortasına iç malzemeyi uzunlamasına yayıp rulo yapın. Ruloları dikdörtgen borcama dizin.
  3. Üzerlerine kaşar rendeleyip orta dereceli fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
>